Finally back home !

My to-do wishlist for April

IMG_4486Nu er jeg kommet hjem og min hverdag kommer til at se helt anderledes ud end den har gjort de sidste mange måneder. Jeg har allerede en del planer og ønsker for hvad jeg godt kunne tænke mig at lave i april. // I’m back home and my everyday life will be a lot different from what I was used to in Australia. I have a lot of plans and wishes for my April already. 

I april måned vil jeg… // In April I want to… :

  1. Se en masse danske film // Watch a lot of danish movies
  2. Nyde at spise rygbrød, lakrids og andre danske madvarer jeg ikke har spist så ofte i Australien //  Enjoy eating ryebread and other danish food I have not eaten sice I left Denmark
  3. Tage i det kongelige teater med mor og se Svanesøen // See a show at the royal theater and see “svanesøen”
  4. Fejre min mormors 70 års fødselsdag // Celebrate my grandmothers 70th birthday
  5. Gå lange ture ved stranden i solskinsvejr // Go for some long walks at the beach in the sun
  6. Begynde at arbejde og komme i gang med hverdagen // Start working at begin my everyday again
  7. Læse en god bog eller to // Read a good book or two
  8. Lave en masse lækker og sund mad til min familie og jeg // Cook a lot of delicious  food for my family and my self
  9. Få købt mig et par gode løbesko og begynde at løbe igen // Buy some good runningshoes and start running again
  10. Se alle mine billeder igennem fra Australien og mindes alle de fantastiske ting jeg har oplevet de sidste mange måneder // Take a look through all my pictures from Australia and memorize all the memories I have experienced.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finally back home !