Meet a good friend in Sydney after 7 months without seeing her !

Finally back home !

IMG_4658Nu har jeg været hjemme nogle dage og nyder det bestemt rigtig meget ! Efter en meget lang flyvetur hjem og en manglede kuffert (som heldigvis blev fundet) var det skønt tirsdag at se min familie igen efter mange måneder. De har været meget savnet, så det var en fantastisk følelse at kunne se dem igen og give dem alle et kæmpe knus. Det er vildt så meget der er sket siden jeg så dem for over 7 måneder siden.

Nu har jeg fået pakket ud og er begyndt at vænne mig lidt mere til at være hjemme igen. Jeg skal lige vænne mig til mine nye hverdag og alle de nye ting der kommer til at ske det næste stykke tid. Mit liv og min hverdag kommer til at ændres meget i forhold til hvordan det var i Australien. Det sker ikke fra den ene dag til den anden, men kommer forhåbentlig når jeg har været hjemme et stykke tid.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Translation: I have been home a couple of days now and I really enjoy it. After a long flight and a missing suitcase (Luckily it showed up shortly after), t was amazing to see my family Tuesday after such a long time. I have really missed them a lot, so it was so fantastic to be able to give them all a huge hug. It’s a bit crazy so much they actually have changed after just 7 months. 

I have now unpacked my things and started to get used to be home again. It will take some time to get used to my new life and my new everyday life. Everything will change and be different to my everyday life in Australia. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meet a good friend in Sydney after 7 months without seeing her !