My to-do wishlist for April

A lovely easter

IMG_5102_2Har haft en skøn påske, som er blevet brugt med min dejlige familie. Det er så dejligt at kunne være sammen med dem igen og at kunne se dem lige så tit jeg gerne vil. Jeg har hygget og slappet af herhjemme, gået en masse skønne ture i det gode vejr, besøgt noget familie, fejret min brors fødselsdag og ellers bare nydt at kunne sove længe, se film og gøre hvad jeg gerne ville. I går gik jeg mig en lang tur langs vandet og op igennem byen, for at få lidt luft og nyde det flotte solskinsvejr. Rigtig god afslutning på en god påske.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Translation: I have had a really good easter with my lovely family. It’s fantastic to be able to be with them again and to see them as often as I want to. I have used my time on relaxing at home, been out for a lot of lovely walks in the sunny weather, spend time with some family, celebrated my brothers birthday and just enjoyed being home again and able to do exactly what I wanted to do. Yesterday I went for a walk around the city and at the beach/harbour. So beautiful weather and a perfect ending on this easter.  

IMG_5118 IMG_5114_2 IMG_5112 IMG_5110 IMG_5100_2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My to-do wishlist for April