Things in my everyday life

Coconut/almondcakes with dark chocolate

IMG_4438Jeg kan rigtig godt lide kokos og tænkte derfor, at nu når der var en del kokosmel her hjemme, så kunne det da være jeg skulle få bagt nogle lækre kokoskager. Jeg valgte at tilføje mandler for at få den lidt knasende fornemmelse og chokolade, fordi chokolade smager lækkert sammen med kokos efter min mening.

Kokos/mandelkager med mørk chokolade (cirka 12 stk.)

  • 125 g kokosmel
  • 2 æg
  • 1 banan
  • 10-12 hakkede mandler
  • cirka 50 g mørk (jeg brugte 85%) chokolade

Mos bananen godt med en gaffel og pisk sammen med æggene. Rør herefter kokosmel og mandler i massen. Fordel massen i små kugler på en bageplade med bagepapir. Bag kokoskagerne i ovnen i 15 minutter ved 175 grader varmluft. Smelt chokoladen over et vandbad og dyb de færdigbagte kokoskager heri. Resten af chokoladen kan med fordel fordeles over kagerne.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Translation: I really like coconut and therefore I wanted to bake some coconut cakes with coconut, since we had some coconut flour in the house. I choose to add almonds to get them a bit crispy and dark chocolate, because I think it tastes good with coconut. 

Coconut/almondcakes with fard chocolate (around 12 cakes). 

  • 125 g coconutflour
  • 2 eggs
  • 1 banana
  • 10-12 chopped amlonds
  • Around 50 g dark (i used 85%) chocolate

Mash the banana well with a fork and mix together with the eggs. Stir then desiccated coconut and almonds in the mix. Pour the mixture into small balls on a baking sheet with baking paper. Bake the coconut cakes in the oven for 15 minutes at 175 degrees hot air. Melt the chocolate over a water bath and put the chocolate on the coconut cakes at the bottom. The rest of the chocolate can beneficial be spread over the cakes.

IMG_4444IMG_4435IMG_4430

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Things in my everyday life