Canberra Balloon Spectacular

Canberra Botanic Garden

IMG_4549Nød min lørdag eftermiddag i CanBerra Botanic Garden med en god veninde. En have med blomster, træer og planter fra forskellige steder i Australien. Vi havde lækkert vejr og en sjov og god dag. Heldigt min veninde arbejde med træer og derfor kunne fortælle mig en masse spændende ting om det hele. Lidt som at have sin egen guide som samtidig er godt selskab. Det er altid godt at lære noget nyt. En rigtig god dag!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Translation: Enjoyed my Saturday afternoon in Canberra Botanic Garden with a good friend. It’s a place who has all sorts of different plants, flowers and trees from all over Australia. We had lovely weather and a good and fun day. Lucky for me, my friend works with trees and therefore she was able to tell me a lot about all of them. Like having my own guide which on the same time is good company. It’s always good to learn something new. A really good day!

IMG_4510 IMG_4511 IMG_4512 IMG_4515 IMG_4520 IMG_4523 IMG_4531 IMG_4534 IMG_4551 IMG_4555 IMG_4571

IMG_4537 IMG_4579 IMG_4580IMG_4583IMG_4585IMG_4589

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Canberra Balloon Spectacular