Fifty Shades Of Grey

Valentinsday

IMG_4117Der er meget stor forskellighed i hvor meget folk går op i valentinsdag eller ikke ser det som en dag der har nogen speciel betydning. Efter min mening, synes jeg det er en hyggelig tradition, at man kan vise lidt kærlighed til sin familie, venner, veninder eller en kæreste. Selvfølglig mener jeg det er noget man bør gøre alle årets 365 dage, men igen er der også forskel på hvor gode vi er til at vise det… Denne dag kan give nogle et skub og give anledning til hyggelige traditioner, gode stunder og en god og kærlighedsfyldt dag. Jeg kan ikke se hvad der er galt i, at man går en smule op i det.

Ikke fordi man behøver at invitere sine elskede ud at spise, købe blomster og chokolade eller andet i den stil, men at sige et par søde ord kan være nok.

Jeg valgte at tilbringe min valentinsdag med en tur i fitnesscenteret til en god omgang Body Attack og Body Balance. Aftenen/natten brugte jeg til National Multicultural Festival med nogle gode venner. En dag jeg efter min mening ikke kunne have tilbragt bedre.

Bedre sent end aldrig – glædelig valentinsdag !

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Translation: It is really different how much people care about valentinsday. Some people celebrate it, while others can’t see the point. I think it’s a good tradition, where you can show you family, friends and a boy/girlfriend some love. Of course I think it’s important that you show your family, friends and a boy/girlfriend that you love them every day, but some people are not the ones who shows it that much…. This day is the perfect opportunity to do it. I can’t see why it’s a bad thing to care about a day filled with love and happiness.

I don’t say you need to invite someone out for dinner, buy flowers and chocolate or other things like that, but say a few sweet words is enough. 

I choose to celebrate my valentins day in the gym to Body Attack and Body Balance. The evening/night I spent with some good friends to National Multicultural Festival. I could not have spent the day better than what I did. 

Better late than never – Happy valentins day !

IMG_4118

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fifty Shades Of Grey