Valentinsday

Spinach/apple pancakes

IMG_3976Jeg synes altid det er sjovt at eksperimentere med mad og derved få nye opskrifter. I denne omgang eksperimenterede jeg med disse sunde og lækre pandekager, som er dejligt mættende. De tager ikke lang tid at lave også er mange muligheder for at gøre dem anderledes alt efter hvad man har til rådighed derhjemme.

Spinat/æble pandekager til 1 person:

 • 1 revet æble
 • 1 håndfuld frisk/frossen spinat
 • 2 æg
 • 1 ½ spsk. vaniljeproteinpulver
 • 1 tsk. chiafrø
 • ½ dl havregryn
 • Kokosolie/olie til stegning
 • Topping: 2 stykker mørk chokolade og 10-12 mandler

Æg, proteinpulver, chiafrø og havregryn piskes godt sammen i en skål. Hvis spinaten er frossen tøes den op ellers blandes æble og spinat i blandingen og den røres til massen er ensartet. På en varm pande med en smule olie steges pandekagerne på hver side i nogle minutter til de er bagt igennem og har fået en fin brun farve. Server pandekagerne med dit yndlingstopping. Jeg valgte her grofthakket mørkchokolade og mandler.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Translation: I have always thought it is exciting to experiment with food and thereby get new recipes. This time I experimented with these healthy and delicious pancakes, which is great to get you full. They do not take long to make too many opportunities to do them differently depending on what you have available at home.

Spinach/apple pancakes for 1 person:

 • 1 grated apple
 • 1 handful fresh / frozen spinach
 • 2 eggs
 • 1 ½ tbsp. vanillaprotein powder
 • 1 tsp. chiaseeds
 • ½ dl oats
 • Oil/coconutoil
 • Topping: 2 pieces of dark chocolate and 10-12 almonds. 

Eggs, protein powder, chaiseeds and oats are mixed together in a bowl. If the spinach is frozen thawed it up and mix apple and spinach in the mixture and stir. On a hot pan with a little oil fry the pancakes on each side for a few minutes until they are baked through and have got a brown color. Serve the pancakes with your favorite topping. I choose to serve it with dark chocolate and almonds. 

IMG_3974 IMG_3969

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentinsday