The Big Hole and Marble Arch

Personal training !

IMG_3868Jeg har nu kun cirka 1,5 måned tilbage i Australien inden jeg rejser hjem til Danmark igen. Jeg har besluttet, at jeg i den sidste tid godt kunne tænke mig en personlig træner, som kan piske mig i gang en gang i ugen. Ikke fordi jeg ikke selv kan, men det er altid rart med ekstra motivation og inspiration. Det er jeg helt sikker på, at hun kan give mig de næste par uger. Det er så i dag jeg har min første time og hvor jeg dog glæder mig. Er sikker på, at hun nok skal få mig godt i gang og give mig en masse nye og spændende udfordringer. Jeg kan SLET ikke vente til i eftermiddag !

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Translation: I have around 1,5 month left in Australia, before I’m going back to Denmark again. Therefore I have decided, that I in my last weeks want to try a personal trainer, who can get me to work hard. Not because it’s a problem to do it myself, but I’m sure it will be good with some new motivation and inspiration. I’m sure she will help me do that. Today I have my first session and I’m really excited. I’m sure she will challenge me and give me some good advices on how to get even better, stronger and faster. I just CAN’T wait !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Big Hole and Marble Arch