Delicious falafels with beans and tzatziki

L I F E

 IMG_3324

Your life is your own. And life is short.

Don’t be afraid to be yourself. It is by being yourself

that you can fully realise the life your are meant to live.

___________________________________________________________________________________________________________________

God søndag til jer alle. Håber det har været en lige så god weekend for jer, som det har været for mig. Startede fredagen med lækker mad med en sød veninde. Lørdag morgen stod på Bootcamp i solen hvor efter resten af dagen stod på vandretur til The Big Hole og Marble Arch. Det var 12 hårde og vilde kilometer, men det hele værd. Så smukt, fredfyldt og skønt. Lørdag aften tog jeg et smut i byen med en veninde og i dag søndag er brugt på ren afslapning og læsning af en god bog inden en ny uge starter i morgen.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Translation: I hope you will all have a good sunday. I hope you had a good weekend just like I did. Friday I had dinner with a good friend. Saturday morning started early with bootcamp in the sun before going to a national park hiking to The Big Hole and Marble Arch with good friends. It was hard and long 12 km, but all worth it. So beautiful, peaceful and fantastic. Saturday night I went out with a good friend and today sunday I relaxed with a good book before a new week begins tomorrow. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Delicious falafels with beans and tzatziki