Personal training !

Fifty Shades Of Grey

1D274906429135-x_tdy_fifty_shades_trailer_140724.blocks_desktop_largeJeg har læst bøgerne og er derfor fuldstændig klar til i aften, hvor jeg skal ind og se den længeventede bestseller Fifty Shades Of Grey. Det bliver så godt kan jeg allerede nu mærke. Glæder mig meget til at se om filmen er lige så gode som bøgerne… og mon ikke den er det? Jeg er dog ikke helt enig i skuespillet valget af Mr. Grey, men har besluttet at give ham en chance… det kan jo være han kan leve op til rollen ;-) Det bliver spændende at se hvad de har taget med i filmen og hvad de har ladet blive i bøgerne – nogle ting er bare bedre at lave blive på skift..

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Translation: I have read the books, so I’m completely ready for tonight where I will watch the bestseller Fifty Shades Of Grey. I’m SO exicted and can’t wait. Looking forward to see if the movie is as good as the books … I think it will be? However, I do not entirely agree with the choice of actor for Mr. Grey, but decided to give him a chance … maybe he can live up to the role ;-) Another interesting thing will be to see how much the have with from the book – some things is just better in books…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personal training !