The aboriginals

W.E.E.K.E.N.D

IMG_3419Det er fredag og dermed tid til en forlænget weekend for mit vedkommende. Jeg har nu fri helt indtil på mandag, så det er skønt. I weekenden skal jeg med min værtsmors søster og nogle af hendes venner på camping i en nationalpark et par timers kørsel fra Canberra. Det glæder jeg mig super meget til.

Nu vil jeg smutte ud af døren med tasken pakket og holde en dejlig weekend uden internetforbindelse, mulighed for brusebad og hvor de eneste toiletfaciliteter der er er bag et træ…. Det skal nok blive en god, spændende og en smule grænseoverskridende weekend for mit vedkommende. Men heldigvis masser af tid til afslapning ;-)

Jeg håber I får en rigtig god weekend ! :-)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Translation: It’s friday and time for a long weekend for me. I’m off until monday, so I have one day more than normal. I’m going camping with my hostmoms sister and some of her friends this weekend which I’m really excited about. We will camp in a nationalpark 2 hours away from Canberra. I’m sure we will have a fantastic weekend. 

Now I will walk out the door with my bag packed and have a nice weekend without internet connection, possibility of shower and where the only toilet facilities are behind a tree …. It will be a interesting, good and slightly cross-border weekend for me. But gladly plenty of time for relaxation ;-)

I hope you will all have a good weekend ! :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The aboriginals