Right now I really want...

The aboriginals

IMG_3985En af dagene i Cairns var vi ude et sted, hvor vi havde ulighed for at se hvordan de indfødte (aboriginals) lever og fungere i Australien. Vi hørte om deres spisen, våben og hvordan de lever og bor i naturen. Vi så hvordan de fester, laver ild uden tændstikker og andet. Derudover fik vi lov at prøve at bruge nogle af deres våben – blandt andet at kaste med en boomerang. Det er ikke helt let, men super fedt at prøve. Vi malede vores egen boomerang og lavede smykker, som kvinderne har på. En lærerig og spændende dag med et indblik i en lidt anden kultur end den vi er vant til.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Translation: One of the days in Cairns we spend in a place where the aboriginals in Australia told us and showed us how they live and how their life works. We saw what they eat, how they hunt and live in the nature. They showed us how they dance, making fire without matches and a lot of other stuff. They thought us to use their weapons and we got to try to throw and catch a boomerang – really interesting. We painted our own boomerang and made jewelry. An educational and exciting day with a glimpse of a slightly different culture than the one we are used to.

IMG_3877

IMG_3881

IMG_3884 IMG_3897 IMG_3904 IMG_3916 IMG_3917 IMG_3924 IMG_3941 IMG_3942 IMG_3983
IMG_3990 IMG_4001 IMG_4009 IMG_4024 IMG_4034 IMG_4056 IMG_4071 IMG_4083 IMG_4090

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Right now I really want...