Crocodile adventure

Right now I really want…

Skærmbillede 2014-11-30 kl. 10.41.55
Lige nu gad jeg virkelig godt, at sidde på en lækker sandstrand på Fiji under palmerne, med en lækker drink i det bagende sol… Sådan kan vi vel alle have lov til at drømme. I virkeligheden behøver jeg måske ikke drømme så meget, da jeg lige nu udlever en af de drømme jeg har i livet. At rejse til og bo i Australien for en periode for at kombinere arbejde og ferie ved at være au pair for en familie. Det er hvad jeg laver for tiden og jeg nyder det bestemt. Er slet ikke misundelig på mine venner og familie derhjemme der går rundt og småfryser og drømmer sig tilbage til sol og sommer, men derfor kan man nu godt savne dem alligevel… og det er lige hvad jeg gør! Jeg savner min familie og mine venner rigtig meget og glæder mig derfor til et gensyn med dem igen i slutningen af marts, hvor jeg vender snuden mod Danmark igen. Syv måneder væk fra min familie må siges at være mere end nok for denne gang – selvom jeg elsker at være i Australien, så er mit hjerte og hjem i Danmark og det er der jeg hører til!

Hvor tager dine drømme dig hen?

Lad ikke livet kommet i vejen for dine drømme! Tror du på dem, så følg dem ;-)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Translation: Right now I really want to sit on a beach in Fiji under the palms with a delicious drink in my hands in the sun… We all have the opportunity to dream that we are in different places or is doing different things, but right now I actually don’t need to dream that much. I’m already living out one of my dreams and goals for my life – combining work and holiday by being an au pair for a family here in Australia. That is what I’m doing at the moment and I’m really enjoying it. Not jealous at all on my family and friends back in Denmark who probably is freezing a bit and dreaming about summer, but I still miss them a lot. I’m looking forward to the end of march where I’m going back to Denmark again and able to see them again. It’s going to be so amazing! Seven months away is enough for now – even that I love being here in Australia, then my heart and home is in Denmark and it’s there I belong. 

Where does your dreams take you?

Don’t let life come in the way of your dreams! If you believe in them, then follow them ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crocodile adventure