Horse riding on a farm

Protein pancakes with raspberries

IMG_3834Brug for lidt inspiration til en lækker, sund og velsmagende morgenmad, så er det her du skal se med. Lavede i går denne lækre portion protein pandekager til morgenmad. De mætter godt og er lette at lave.

Proteinpandekager til 1 person:

 • 1 æg
 • ½ dl mælk
 • 1 banan
 • ½ dl havregryn
 • 1-1 ½ tsk. chiafrø
 • 2 spsk vaniljeproteinpulver
 • 1 dl. friske eller frosne hindbær
 • Olie, smør eller kokosolie til stegning

Æg, mælk og proteinpulver piskes godt sammen. Bananen moses og tilsættes blandingen sammen med havregryn og chiafrø. Det hele røres godt sammen inden pandekagerne steges på en pande ved middel varme i olie, smør eller kokosolie. Bruger du frosne hindbær til topping kommes en smule kogende vand over dem, som hældes fra igen.

Når pandekagerne er færdige anrettes de på en tallerken med hindbær og er nu klar til at blive spist. Man kan selvfølgelig også nyde pandekagerne med en omgang skyr, peanutbutter eller andet frugt hvis det er det man ønsker. Variationerne er mange.

Velbekomme!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Translation: Need a little inspiration for a delicious, healthy and good breakfast – take a look here. Yesterday I made these delicious protein pancakes for breakfast. They are easy to make and taste good. 

Protein pancakes for 1 person: 

 • 1 egg
 • ½ dl milk
 • 1 banana
 • ½ dl oats
 • 1-1 ½ tsp. chiaseeds
 • 2 spsk vaniljeproteinpowder
 • 1 dl. fresh or frozen raspberries
 • Oil, butter or coconut oil for frying

Egg, milk and protein powder are mixed together. Mash the banana and add it together with oats and chaiseeds. Everything are mixed well before the pancakes are fried on the pan at medium heat in oil, butter or coconut oil. Do you use frozen raspberries for topping put a little boiling water over them and remove it again after a few minuts. 

When the pancake are done place them on a plate with the raspberries and they are now ready to be eaten. There are so many choices for different kinds of topping to put on top instead of raspberries. For example greekyoghurt, peanutbutter or other kinds of fruit of berries. 

Bon appetite!

IMG_3850_2 IMG_3846_2 IMG_3837_2

2

 • Michelle Eckert

  Ser så lækkert ud! Skal jeg klart prøve at lave, det er helt sikkert! :-)

  Kig meget gerne forbi min nye blog ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Zanchetta Bertelsen

   Mange tak :-) Opskriften er bestemt værd at prøve, hvis man har lyst til at prøve en anden slags pandekage!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Horse riding on a farm