Fun, challenging and fantastic camping weekend

Horse riding on a farm

Skærmbillede 2015-01-29 kl. 10.20.32 Skærmbillede 2015-01-29 kl. 10.20.49 Skærmbillede 2015-01-29 kl. 10.21.04
Lidt mere om turen fra Cairns. En dagene tog vi ud på en farm, hvor vi sammen med en anden gruppe var på ridetur rundt i skoven og omkring søen. Vi var rigtige heldige med vejret, da det havde regnet hele dagen og blot stoppede da vi kom ud til farmen. Jeg fik selvfølgelig den vildeste af alle hestene.. Den som prøvede at spise de andre, gjorde det modsatte af hvad den fik besked på og bestemt ikke var tilfreds med at blive kommanderet rundt med…. men det klarede jeg også sådan nogenlunde okay ;-)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Translation: A bit more about our trip to Cairns. One of the days we went out on a farm, where we with some other people went horse riding in the forrest and around a lake. We was so lucky with the weather, because it had rained all day and just stopped when we got to the farm. Of course I got the most craziest of all the horses .. The one who tried to eat the others, did the opposite of what it was told and certainly was not happy with being bossed around with …. but I think I handled it al right ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fun, challenging and fantastic camping weekend