W.E.E.K.E.N.D

Fun, challenging and fantastic camping weekend

IMG_3775Har i denne weekend været på en camping tur med min værtsmors søster og nogle af hende gode venner. Vi var på camping i en nationalpark Araluen kaldet Deua National Park. Det var lige ved siden af en sø/å, så vi brugte en del tid på at svømme/flyde rundt i vandet. Derudover havde et bål, spiste lækker mad, drak lidt for mange øl og havde selvskab af et par kæmpe firben eller fire….. De firben var jeg tilgengæld ikke så stor fan af, meeeeen jeg overlevede da. Vi havde en super god weekend med masser af sjov, ballade og tid til at gøre lige som vi gerne ville. Helt perfekt.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Translation: This weekend I have been camping with my hostmoms sister and some of her good friends. We camped in a nationalpark in Araluen called Deua National Park. It was just next to a creek, so we used a lot of time on swimming and relaxing in the water.  Besides that, we had a bonfire, ate delicious food, had too many beers and had company of a few of four huge lizards…. The lizards was I not a big fan of buuuuut I survived. We had a super weekend with lots of fun and time to do just as we liked. Just perfect.

IMG_3780_2 IMG_3781_2 IMG_3786 IMG_3792_2 IMG_3794_2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

W.E.E.K.E.N.D