Sneak peak on my week in Cairns

Cuddle a koala, have a snake around my neck and holding a crocodile !

IMG_3267

Noget af den første dag i Cairns tilbragte vi i Cairns zoo, hvor vi havde fornøjelsen af at se en masse søde dyr og opleve en lidt anderledes form for zoologisk have end den jeg kendes fra DK. I denne zoo var der nemlig ikke elefanter, giraffer og andre dyr vi kender fra den danske zoologiske have, men derimod australske dyr. Koalaer, kænguruer, slanger, krokodiller og mange andre dyr. Vi havde fornøjelsen af at kramme en koala, som valgt at efterlade sine efterlandskaber på mig… lækkert (eller)! Samt at have en slange om halsen og holde en krokodille. At have en slange om halsen og holde en krokodille var virkelig grænseoverskridende for mig – noget jeg frygtede, men samtidig glædede mig til. Da jeg stod i situationen skulle det bare overstås, men jeg er SÅ glad for at jeg gjorde det.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Translation: One of the things we did the first day was to see all the sweet and beautiful animals in Cairns zoo. The zoo was a bit different from the zoos I know from Denmark and europe, because there was no elephants, girafs and other animals I normally sees in zoos, but animals from Australia. Koalas, kangaroos snakes, crocodiles and a lot of other animals. We had the pleasure of cuddling a koala, who decided to shit on my – delicious (or)! And have a snak around ours neck and hold a crocodile. To have the snake around my neck and to hold a crocodile is something I was really terrified to do and just wanted to get over with, but now I’m so happy I did it.

IMG_3271 IMG_3280 IMG_3304 IMG_3317 IMG_3324 IMG_3330 IMG_3334 IMG_3344 IMG_3352 IMG_3359 IMG_3369 IMG_3405 IMG_3411 IMG_3419 IMG_3425 IMG_3478 IMG_3486 IMG_3495

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peak on my week in Cairns