12. december

SO SORRY! 13. 14. 15. 16. december

FullSizeRender kopiBeklager stilheden og de manglende indlæg i julekalenderen her på bloggen. Har haft en del af se til og ikke lige haft overskuddet til at sidde ved computeren. Undskylder meget! Derfor får i nu alle fire dage på en gang. Håber det er okay ;-) Vi kender vel alle sammen til at have travlt her i december. Weekenden har gået med træning, fødselsdagsfest, bytur, julebagning og familiehygge med min værtsfamilie. Der har været nok at se til og har derfor ikke været så meget hjemme.

Håber I havde en super god weekend og snart er klar til jul.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Translation: Im really sorry for the silence on the blog the last couple of days. I have had a lot to do and just not had the energy and time to sit at the computer. Again – so sorry! So you will gets the last couple of days all in one. I hope it’s okay ;-) I think we all know about being busy here in december close to christmas. I spent my weekend on training, birthday party, going out, Christmas baking and family lunch with my host family. So that is the reason why I havn’t been much home.

I hope you have had a good weekend and is about to be ready for christmas.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12. december