25. december - australian christmas

A weekend on the farm

IMG_2870Har i denne weekend været på tur sammen med min værtsmors søster, hendes kæreste og kusine på kærestens families gård. Gården ligger små tre timers kørsel fra Canberra i en lille by. Et super hyggeligt sted, hvor vi havde en god weekend, som bød på lange gåture, klatre/vandretur op af bjerget, solnedgang, god mad og en masse tid til hygge, spas og grin. Jeg synes sommetider det er rart, at komme lidt væk fra byen her og nyde det landlige liv, stilheden og kunne slappe af. Har i løbet af denne weekend selv en hel masse forskellige søde dyr, men også en masse kryb. Heldigvis kun stødt på en slange denne weekend på turen ned af bjerget igen.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Translation: This weekend I have been away on a trip with my hostmoms sister, her girlfriend and cousin on a farm. The farm is around 3 hours drive away from Canberra in a small town. A really sweet and good place to live if you don’t want to live i a bigger city. We spend the weekend with going for long walks, climbing/walking up a mountain, sunset, good food and plenty of time to fun, laugh and talking. I think it’s good to get away from the daily life sometimes and then have time to relax and enjoy the silence. Through this weekend I have seen a lot of sweet animals, but also some of the disgusting reptiles as spiders, lizards and others. Luckily we only saw one snake on our way down from the mountain. 

IMG_3479 IMG_2860 IMG_2844 IMG_2829 IMG_2787 IMG_2774 IMG_2773 IMG_2753 IMG_2718 IMG_2708 IMG_2682 IMG_2653 IMG_2640 IMG_2628 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25. december - australian christmas