24. december - Danish christmas

25. december – australian christmas

IMG_3443

Vi holdt dansk juleaften den 24. decemeber og australsk jul den 25. december. Her hos os foregik det på det måde, at vi hyggede sammen med lækker morgenmad om morgenen, åbnede gaver og hyggede inden vi sammen med resten af familien mødtes. Sammen med resten af familien blev der igen åbnet gaver, spist lækker frokost, hvor alle hver havde medbragt noget til buffeten. Alverdens lækre salater og forskellige slags kød. Til dessert fik vi dansk risalamande med friske frugter og bær. Super lækkert og rigtig god mad. Efter maden var det tid til at spille cricket, som er en tradition for mange at spille efter manden juledag. Det er super sjovt, men sværere end jeg lige havde regnet med! Men prøve det skulle jeg selvfølgelig.

Rigtig sjovt at opleve en anderledes jul end den jeg normalt er vant til og få et indblik i hvad de gør her i Australien. Havde en rigtig god dag og følte mig rigtig godt velkommen.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Translation: We had a danish christmas the 24th december and an australian christmas the 25th december. In my host family we started with delicious breakfast and afterwards time to open presents. Then we spend some good time together before getting together with the rest of the family for lunch. Everybody brought something for the buffet. So many different and delicious salads and different kinds of meet. For dessert we had the danish rice pudding with fruit and berries. So delicious and good food. After lunch it was time to play cricket, which is a traditions many places here in australia. It’s really fun, but definitely not easy at all. But of course I needed to try. 

Really good to see how they spent christmas here compared to the danish christmas I’m used to. I had a really good day and I’m so glad they made me feel like a part of everything. 

IMG_3441 IMG_3445

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24. december - Danish christmas