22. december

23. december

IMG_1452Det er i dag lillejuleaften og dermed en tradition for mig at spise risengrød til aftensmad. Så aftensmaden har i dag stået på risengrød med kanel, sukker og en smørklat i midten. Er efterhånden ved at være klar til juleaften i morgen. Kan ikke vente til al den lækre julemad. Mums! Savner dog min dejlige familie, som jeg desværre må undvære i år… Sådan er det når man vælger at rejse over julen.

Glædelig lillejuleaften :-)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Translation: Todays it’s the day before christmas and for me that means time to have danish rice pudding for dinner. So this evening we had rice pudding with cinnamon, sugar and butter for dinner. I’m almost ready for christmas eve tomorrow. I can’t wait to eat all the delicious christmas food. YUM! But I still miss my family so much – not the same without them…. That’s the way it is when you are traveling over christmas. 

Happy “the day before christmas” as we call it in Denmark :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

22. december