21. december

22. december

IMG_2560Når man en helt almindelig mandag på vej til picnic ser en Brown Snake (den er meget giftig) sno sig hen over vejen – så ved man helt sikkert at man er i Australien. Det er heldigvis ikke hver dag dette sker og det er da også første gang jeg har set en slange i naturen her i Australien, men det gør det ikke mere skræmmende og ulækkert. For slanger er bestemt ikke det jeg ønsker at støde på…

Har haft en skøn dag i Tidbinbilla med noget af familien til min værstfamilie – lækkert vejr, kænguruer, koalaer og god mad. Helt underligt, at gå på picnic i december blot 2 dage fra juleaften, men det gør man åbenbart i Australien. Man må sige, at jeg får oplevet lidt af hvert.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Translation: When you on a completely normal monday on your way to a picnic see a Brown snake (it’s really poisonous) on the road – then you definitely know you are in Australia. Luckily it’s does not happen everyday and I’m glad it’s the first snake I have seen in the nature here, but it’s still really terrifying and disgusting. I’m really not a bog fan of snakes, so please stay away from me. 

I have had a realle good day at Tidbinbilla with some of my hostfamilys family – fantastic weather, kangaroos, koalas and delicious food. A bit strange for me to go on a picnic in december just 2 days before christmas, but apparently that is what you do in Australia.

IMG_2558 IMG_2594

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21. december