18. december

19. december

IMG_4653Det er fredag og sidste weekend inden jul. Kan godt mærke at julen kommer tættere og tættere på nu. Jeg glæder mig rigtig meget til juleaften, lækker julemad, hygge omkring juletræet og den stemning der altid er. Det er da noget af det bedste. Det bliver dog lidt underligt i år at undvære min elskede familie… Det er bare ikke det samme uden dem :-( Men kan heldigvis være lidt med til deres juleaften via skype, så helt skal jeg ikke undvære dem.

Jeg håber I får en god weekend uden for meget stress over de sidste julegaveindkøb, de julesmåkager man gerne lige vil have bagt inden jul eller noget helt andet. Nyd den gode juletid og den hyggelige stemning. Husk at tage sig tid til at nyde nuet i stedet for hele tiden at tænke frem. Vi skal leve og nyde det hele mens vi kan – fremtiden skal nok komme.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Translation: It’s friday and the last weekend before christmas. I like the christmas is coming closer and closer. I love christmas eve, the delicious food, and the cozyness around the christmastree. It’s really the best! But christmas will be different and not as I use to celebrate it, because this year it won’t be with my family.. I unfortunately need to celebrate the evening without my lovely and fantastic family… Luckily I will still “be there” because I can talk to them on skype, so thank god we have that opportunity!

I hope you will all have a good weekend without stressing to much about christmas shopping, those christmas cookies you really want to do before christmas or anything els. Remember to take the time to enjoy the moment now instead of constantly thinking ahead. We must live and enjoy it all while we can – the future will come when it’s time.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18. december