17. december

18. december

IMG_3291En lidt anderledes og julet morgenmadsopskrift får I her på bloggen i dag. Det er let at lave, smager godt og er dejligt mættende. Morgenmad på mindre end 5 minutter er da fantastisk ikke?

En anderledes risalamande til morgenmad (1 person):

  • 150-200 g græsk yoghurt
  • ½ dl havregryn
  • 1/4 vaniljepulver
  • 10 hakkede mandler
  • en håndfuld kirsebær

I en skål blandes græskyoghurt med havregryn, vaniljepulver og de hakkede mandler. Kirsebærrene skylles, skæres i halve og stenen fjernes. Kom kirsebærrene ovenpå blandingen i skålen og der er nu serveret. Man kan i stedet for kirsebær koge nogle frosne hindbær eller jordbær op og man får derved en varm topping, som passer godt til det danske vejr for tiden.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Translation: I will give you a different recipe on breakfast with a touch of christmas. It’s easy to make, taste good and you feel full after eating it. Making breakfast on less than 5 minuts is perfect right?

A different “Risalamande” for breakfast (1 person):

  • 150-200 g greekyoghurt
  • ½ dl oats
  • 1/4 tsp vanillapowder
  • 10 chopped almonds
  • A handfull of cherries.

I a bowl you mix greekyoghurt, oats, vanilla and almonds. Wash the cherries in water, chop them into halvs, and remove the stone. Put the cherries on top of the mix in the bowl and it’s ready to eat. If you feel like something els than cherries on top you can choose to boil some frozen raspberries or strawberries and use that as topping. 

IMG_3287

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17. december