Prawn Pasta with vegetables and pesto

Thing in my everyday life

IMG_2241

{Havde en skøn tur til Jervis Bay // Had a fantastic trip to Jervis Bay}

Efter en fantastisk weekend i Jervis Bay var det nu alligevel rart at komme hjem igen og hygge med børnene mandag. Vi havde en skøn dag hjemme, som var fyldt med afslapning, leg og hygge i det “dårlige vejr”. Fordi efter en varm og solrig weekend havde vi en regnfuld og køligere mandag. Ikke fordi jeg er den store fan af regnvejr, men det er dejligt at få luften renset efter sådan en varme. Mandag aften var jeg tur i fitnesscenteret til Bodyattack, hvor jeg var på scenen sammen med en sød instruktør. Lækker afslutning på en god og dejlig mandag. Ud over en dejlig mandag har resten af dagene indtil videre i denne uge været skønne og er helt sikker på at de resterende også vil blive gode. Har dejlige planer for weekenden, så den ser jeg bestemt også frem til!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Translation: After a fantastic weekend in Jervis Bay it was good to come home and have a good day with the kids monday. We had a good day at home, where we relaxed, played and had a good time i the “bad weather”. After a hot and sunny weekend we had a rainy and cold monday. Not because I’m a bog fan of rain, but it’s good to get the air cleaned a bit. Monday evening I was at the gym to Bodyattack on stage with a sweet instrustor. A good ending on a good day. Besides monday the reste of the days this week until now have been good too. I’m sure the last days will be wonderful too. I have good plans for the weekend, so I’m a bit exicted about that. 

IMG_2894_2

{Spist lækker dessert med en sød veninde // Eaten delicious dessert with a sweet friend}

IMG_2888

{Lavet hjemmelavet koldskål med kammerjunker og jordbær // Made buttermilk dessert with homemade rusks and strawberries}

IMG_1678

{Har været i New Zealand på en strand med sort sand // Been in New Zealand on a beach with black sand}

IMG_7519

{Har været på klatretur ned af et vandfald // Have been climbing down a waterfall}

IMG_1468

{Har været hobbit for en dag // Been a hobbit for one day}

544916_10152447426368359_6407768482910708926_n

{Fejret Halloween med søde veninder // Celebrated Halloween with sweet friends}

IMG_1093

{Spist sund rødkålssalat med æble og pinjekerner // Eaten healthy salad with apple and pine nuts}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prawn Pasta with vegetables and pesto