Thing in my everyday life

The Hunger Games Mockingjay

10816094_899360010081972_176447473_nVar i går aftes med en sød veninde i biografen for at se den nye film Mockingjay fra The Hunger Games. For det første synes jeg at det er en super god, spændende og fantastisk film, som passer rigtig godt sammen med de to foregående, men alligevel er enestående og anderledes. Den kan jeg bestem anbefalde jer at se. Vi nød filmen med masser af popcorn og M&M’s – mindre kan bestemt ikke gøre det for mig!

Jeg er typen der elsker og nyder at gå i biografen en gang imellem for at se en god film, spise alt for mange popcorn og nyde at se film på storskærm. Det er en helt anden oplevelse end hvis man sidder hjemme i stuen synes jeg, så for mig betyder det ikke så mange at det for det meste koster en krig at gå i biografen. Når jeg ser film lever jeg mig rigtig meget ind i dem – specielt hvis der er gode effekter. Jeg er typen der hopper i sædet, snakke, skriger højt, griner og kommer med sjove lyde og bevægelser under filmen. Det er ikke noget jeg gør bevidst, men min krop reagere bare sådan… Man må bestemt sige, at det også skete her. Hoppede op i sædet, grinte og skreg en smule under filmen ;-) Næsten underholdning i sig selv.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Translation: Yesterday evening I was in the cinema with a sweet friend to see the new movie Mockingjay from The Hunger Games. First of all I think it’s a really good, exciting and fantastic movie, because it has a good connection to the first two movies, but still was different and outstanding. I can highly recommend you to see it. We enjoyed the movie with a lot of popcorn and M&M’s – I can go to the movies with out having sweets!

I am the type who loves and enjoys going to the movies once in a while to see a good movie, eat too much popcorn and enjoy watching movies on the big screen compared to the one at home. It’s a completely different experience than if you sit in the living room, so for me it’s okay to pay a lot going to the cinema. When I’m watching movies I really live into them – especially if they have good effects. I am the type who jumps into the seat, talking, screaming out loud, laughing and comes with funny sounds and movements during the movie. It’s not something I do consciously, but my body just react just like that … I must certainly say that it also happened here. Jumped into the seat, laughed and screamed a bit during the movie ;-) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thing in my everyday life