Træning forbedre min energi og mit humør

Skaterskirt and a printed top

IMG_1858

Det er efterhånden længe siden der er blevet vist outfit her på bloggen, men da vejret og temperaturen svinger meget i løbet af dagen, skifter jeg ret så ofte tøj. Det er generelt det letteste i løbet af ugen at have et par løbebukser eller træningsshorts på og en løs top, da jeg bevæger mig en del med børnene når vi leger rundt på gulvet, er i parken eller går lange ture. SÅ man må sige, at jeg i den grad har mine tanker et lidt andet sted når der skal vælges tøj om morgenen. Det er lettere at have praktisk tøj på, så det er ofte det valget ender med. Synes dog, at jeg i weekenderne er god til at have mere “normalt” tøj på og går lidt højere op i hvordan jeg klæder mig. Dette outfit er fra i lørdags, da efter en tur i fitness havde en hyggelig dag med en sød veninde, inden bowling og bytur om aftenen.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Translation: It’s been a while since there has been shown a outfit here on the blog, but as the weather and the temperature fluctuates greatly during the day, I change clothes frequently. It is generally the easiest during the week to have a pair of running pants or workout shorts and a loose top on, as I move a lot with the kids when we play around on the floor, in the park or go for long walks. So my thoughts must have changed a bit since I came here when it comes to choosing clothes in the morning. It is easier to have practical clothes on, so it is often that choice it ends up with.  Seems though, that I’m in the weekends is good to choose more “normal” clothes and think a little more about how I look. This outfit is from Saturday, when I after an hour in the gym had a nice day with a sweet friend with lunch and good dessert in the city, before bowling and going out in the evening.

IMG_1870 IMG_1873

IMG_1894

Top fra Pieces, Skaterskirt fra Zara, Klipklapper fra Havaianas, Ur fra Daniel Wellingtin, Armbånd Fra Cotton on

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning forbedre min energi og mit humør