Postcard from Jervis Bay

Prawn Pasta with vegetables and pesto

10808345_898577940160179_1222095870_nLavede i går aftes aftensmad til min værtsfamilie og jeg – menuen stod på pasta med rejer, forskellige grønsager og pesto. En simpel og lækker ret, som ikke tager særlig lang tid at lave. Den faldt i god jord, så det kan jeg godt lave igen en dag. Man kan her vælge at købe friske rejer, som skal pilles og gøres klar til brug eller købe rejer der allerede er pillet og som kan bruges med det samme.

Pasta med rejer og pesto: (2-3 personer)

 • Pasta/spaghetti (Jeg brugte fettuccine)
 • 2 zucchini
 • 8-10 soltørrede tomater skåret i mindre stykker
 • Salt og peber
 • 2 tsk. kokosolie
 • 1 tomat
 • 2 gulerødder
 • 1 porre
 • 1 løg
 • 2 fed hvidløg
 • en smule olivenolie
 • Pesto (vælg din yndlings –  jeg valgte en med chili)

Kog pastaen/spaghetti efter anvisning på pakken. Vask og skær alle grønsagerne i mindre tern/stænge/stykker, så de er klar til at komme på panden. Start med at stege løg og hvidløg i kokosolie i en wok eller pande i et par minutter. Tilsæt herefter Zucchini og gulerødder og steg yderligere et par minutter. Kom herefter tomat og porre i og vend det hele godt sammen inden rejerne tilsættes. Rejerne skal kun have et par minutter til de er blevet røde/lyserøde. Tilsæt pasta, pesto og en smule olie og rør sammen. Smag til med salt og peber.

Så er retten klar til at blive serveret – velbekomme!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Translation: Last night I made dinner for my host family and I – the menu was pasta with prawn, assorted vegetables and pesto. A simple and delicious dish that does not take very long to make. It was really good, so I will definitely make that again one day. You can choose to buy fresh prawns who needs to be peeled so they are ready for use or buy prawn who is already peeled and can be used immediately.

Pasta with shrimp and pesto (2-3 people):

 • Pasta / spaghetti (I used fettuccine)
 • 2 zucchini
 • 8-10 sundried tomatoes cut into small pieces
 • Salt and pepper
 • 2 tsp. coconut oil
 • 1 tomato
 • 2 carrots
 • 1 leek
 • 1 onion
 • 2 cloves garlic
 • a little olive oil
 • Pesto (choose your favorite – I chose one with chili)

Cook the pasta / spaghetti according to instructions on the package. Wash and cut all the vegetables into small cubes / pieces so they are ready to get on the pan. Start by cooking the onions and garlic in coconut oil in a wok or frying pan for a few minutes. Then add the zucchini and carrots and cook another few minutes. Come then tomato and leek and mix it all together well before the prawns are added. The prawns only needs to have a few minutes until they are red / pink. Add the pasta, pesto and a little oil and stir together. Taste and add a little salt and pepper.

Then the court ready to be served – bon appétit!

10818902_898577676826872_298908161_n 10816226_898577810160192_1332060341_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postcard from Jervis Bay