Sneak Peak - Jervis Bay

One month for christmas

6bf1f5a1825f00aaab8cae6baf654472

 Billedet er fra Pinterest

JAAAA ! Der er i dag kun en måned til juleaften – og jeg glæder mig som et lille barn. På trods af at det er en smule svært at komme helt i julestemning i 40 graders varme og solskin, så er jeg sikker på at det nok skal komme når jeg først begynder at bage alle julelækkerierne og lave julemad. Jeg synes juletiden er så hyggelig og elsker at det der følger med julen. Den hyggelige stemning, julekager, familietid og selvfølgelig juleaften med god mad, gaver og hygge om juletræet!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Translation: YEEEES ! Today there is only one month to Christmas – I’m so excited. Despite the fact that it is a bit hard to get right into the Christmas spirit in 40 degree heat and sunshine, then I’m sure it will come when I first begin to bake all the Christmas cakes and make Christmas food. I think Christmas is so cozy and I love everything that comes with Christmas. The cozy atmosphere, Christmas cakes, family time and of course Christmas Eve with good food, gifts and a good time around the Christmas tree!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak Peak - Jervis Bay