Homemade buttermilk dessert with homemade rusks and strawberries

H A P P I N E S S

IMG_0542Det er fredag, weekend og tid til en masse hyggelige, rare og gode ting denne weekend. Jeg elsker og nyder, at bruge min fredag aften på en god film, popcorn og hygge i sofaen. Det er for mig en god afslutning på ugen og tid til weekend med tid til afslapning, gøremål og tid til at gøre det jeg gerne vil. Nogle weekender er jeg væk på ture, mens jeg er her i Australien og andre nyder jeg hjemme. En god fredag aften kan gøre mig glad uanset hvad ugen op til har budt på.

Håber I får en dejlig weekend ! God fredag :-)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Translation: It’s friday, weekend, and time to a lot of cozy, good, and nice things this weekend. I love and enjoy to spend my friday evening home with a good movie, popcorn and relaxing at home. For me that is a good end on my week and time for a weekend to relax and do the things I want to do. Some weekends here in Australia I’m away on adventure and trips, while I’m home at others. A good friday evening will make me happy no matter what happen during the week.

I hope you will all have a fantastic weekend ! Happy friday :-)  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Homemade buttermilk dessert with homemade rusks and strawberries