Rødkålssalat med æble, appelsin, parmasan og pinjekerner

Denne lørdag

IMG_1148Jeg tror alle sammen vi kender de dage hvor man bare har lyst til at blive i sengen under dynen hele dagen uden at lave noget som helst vigtigt. Sådan en dag har jeg i dag. Det bedste ville være bare at kunne nyde en dag uden planer og andre gøremål, men sådan er det desværre ikke i dag. Jeg skal have øvet mit Bodyattack, læse til næste del af uddannelsen, pakke til New Zealand, mødes med en veninde til frokost og gøre rent… Så ikke meget afslapning for mig i denne omgang… Har heldigvis lige et par timer her til morgen, som blev nydt med lækker morgenmad ovenpå en god og festlig bytur i går.

Håber I får en god og rar weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødkålssalat med æble, appelsin, parmasan og pinjekerner