This month - november

Countdown – New Zealand

New_ZealandSå er det i morgen turen går til New Zealand med en sød veninde. Det er en tur vi har planlagt og snakket om for længe siden, så det er så lækkert at det nu er tid til at komme afsted. Vi glæder os begge to super meget til at se hvad landet har at byde på!

Vi tager bussen her om nogle timer til Sydney hvor vi har en overnatning inden turen i morgentidlig (meget tidlig) går til lufthavnen for at komme med flyet til NZ. Vi har fem hele dage der, så vi har heldigvis en del tid til at få set, udforsket og oplevet landet, kulturen og se en masse seværdigheder!

Da jeg formodentlig ikke har internet eller tid til at sidde så meget ved computeren, bliver der nok lidt stille her på bloggen den næste uges tid. Lover så til gengæld at give den fuld gas når ugen og vores ferie er omme, da jeg nok har en masse at fortælle og vise jer. Det er jeg sikker på i godt kan glæde jer til :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This month - november