Små ting

Rødkålssalat med æble, appelsin, parmasan og pinjekerner

IMG_1089Brug for lidt ny inspiration til frokosten eller tilbehør til aftensmaden, så se med her. Har denne gang være i køkkenet og lavet en lækker og let rødkålssalat. Den tager ikke mere end maks 10 minutter at lave og smager super skønt. Jeg spiser den gerne sammen med en stykke brød som frokost eller som tilbehør til kød til aftensmad.

Opskrifter giver cirka 2-3 portioner:

  • 1/4 rødkålshoved
  • 2 appelsiner
  • 2 æbler
  • 100 gram pinjekerner
  • 2-3 spsk olivenolie
  • ½ citron
  • Salt

Skyl og skær rødkålshovedet i tynde strimler. Appelsin og æble skæres i tern og kommes i en skål sammen med rødkål. Pinjekerner ristes på en tør pande med lidt salt til de er lysebrune. Olivenolie og citronsaft kommes i skålen til rødkål, æble og appelsin og blandes godt. Pinjekernerne fordeles herover og salaten er nu klar til at blive spist.

IMG_1093

IMG_1099

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små ting