Den længeventede og nu elskede Mulberry

Røde bukser, leopard og mulberry

IMG_1049

Inden sommeren for alvor træder til her i Australien og man ikke kan gå i andet end shorts, sommerkjoler og klipklapper, har jeg her taget et par røde bukser på. Det var godt nok lige varmt nok denne dag til lange bukser, så endte med at smøge bukserne op, så der kunne komme lidt luft til benene. Havde en skøn dag med nogle gode veninder til Skydiving og efterfølgende lækker morgenmad/frokost. På trods af at jeg blev syg, var det alligevel en god dag. Skulle om aftenen have været til fødselsdag ved en anden au pair, men da jeg senere på dagen gik hen og fik det rigtig skidt endte det med at jeg blev hjemme i sengen resten af aftenen og dagen efter. Jeg hader at være syg :(
Har det heldigvis meget bedre nu!

IMG_1055 IMG_1059 IMG_1070 IMG_1074

 Bukser fra Zara, Top fra H&M, Sko fra Seed, Cowboyjakke fra Primark, Taske fra Mulberry

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den længeventede og nu elskede Mulberry