Risotto med spinat, championer og parmasan

Decisions decisions // What is it I want with my life?

IMG_1112

Jeg synes der er så mange store beslutninger her i livet, og det vare ikke længe før jeg står foran en af de største. En beslutning der kan have stor indflydelse på hvordan mit liv bliver i fremtiden. Beslutningen om hvilken uddannelse jeg vil tage – rettere sagt, hvad jeg vil med mit liv. Det er ikke nemt og jeg føler mig en smule på dybt vand her. Det er ikke fordi jeg har svært ved at finde ud af hvad jeg interessere mig for, men har jeg mon samme interesse om 30 år? Jeg ved godt, at jeg altid kan skifte fag på arbejdsmarkedet eller tage en anden uddannelse, men hvor ville det være surt at vælge forkert. Det skræmmer mig og gør mig en smule utryk, at det valg jeg tager nu har så stor en betydning…

Der er mange tanker og ideer der flyver igennem hovedet på mig for tiden. Hvad er det jeg vil? Hvad kunne være spændende? Er det virkelig den uddannelse jeg vil have? Kan jeg mon lide det samme om 20 år? Er det her mig?

For at få et bedre indblik i de forskellige uddannelser jeg har kig på, researcher jeg en del på nettet, for at finde ud af hvad de forskellige uddannelser indebærer, handler om og hvordan de er opbygget. Glæder mig til at se hvad det ender med i sidste ende – til at se om jeg har truffet det rigtige valg og til at se om det er noget jeg bliver glad for.

4

 • Linda

  Alt sker af en årsag <3. Følg dit hjerte <3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Zanchetta Bertelsen

   Det er rigtig :-) Det er bare ikke altid let, når der er så mange forskellige muligheder.. Jeg skal forsøge at lytte til mig selv og på den måde finde ud af hvad jeg virkelig vil :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jørn Ivar Bertelsen

  Hej Camilla, ja – en sådan beslutning er så absolut ikke nem. Mange forhold skal evalueres så som jobmuligheder efter endt uddannelse, personlige interesseområder indenfor faget, mavefornemmelse omkring fremtiden og ambitionsniveauet i forhold til videreudvikling mv…… Een ting kan du være helt afklaret med. Fremtiden er under konstant forandring. Politiske og økonomiske tiltag vil altid forme behovet for veluddannede generationer – og krav til ekspertise vil altid være stigende. Kort forslag fra din farmand: Vælg med hjertet og tænk rationelt. Hvis du finder noget det er interessant – og du lader din nysgerrighed og dit ambitionsniveau kombineret med din uovertruffelige sans for menneskelig kommunikation og næstekærlighed styre – så går det ikke helt galt. Tænk positivt og vi vil som familie altid være der for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Zanchetta Bertelsen

   Mange tak far :) Lige hvad jeg havde brug for at høre!
   Jeg må gå i tænkeboksen og finde ud af hvad det er jeg virkelig vil og hvilken af mine interesser jeg ønsker at kombinere med en uddannelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Risotto med spinat, championer og parmasan