Brownies med hvid chokolade og macadamianødder

Blue dress and a sunny day

Skærmbillede 2014-10-02 kl. 10.02.14

At stå op om morgenen til solen der skinner fra en skyfri himmel kan ikke andet end at gøre mig glad. Sådan er det de fleste morgener for tiden og jeg nyder det virkelig. Jeg får sådan en energi og ser så positivt på den dag der skal komme selvom dagene sommetider indeholder en masse aktiviteter og ikke megen tid til afslapning. Sådan en skøn morgen havde jeg her til morgen. Min dag i dag står på børnene indtil kl. 16.00. Vi skal bestemt en tur i parken, på legepladsen og bare nyde det fantastiske vejr i solen. Herefter skal jeg have bestilt og planlagt nogle af de ting jeg skal se med pigerne i Sydney i næste weekend. I aften skal jeg til træning i fitnesscenteret hvor timen den står på i dag er BodyAttack. En super fed time med en masse cardio og gode styrkeelementer. Jeg er sikker på, at jeg kommer til at sove godt i aften ;-)

Skærmbillede 2014-10-02 kl. 10.02.53 Skærmbillede 2014-10-02 kl. 10.02.32Kjole fra Moss Copenhagen, Klipklapper fra Havaianas, Taske fra Marc Jacobs, Solbriller fra Rayban

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brownies med hvid chokolade og macadamianødder