Weakness - Frozen yogurt!

Små ting i hverdagen

IMG_1359

{Nyder livet som au pair i Australien!}

IMG_1452

{Spiste forlede dag risengrød til aftenmad (og morgenmad dagen efter) MUMS!}

IMG_9590

{Spiser hjemmebagt franskbrød}

IMG_9606

{Bager et lækkert, sund bananbrød med æble, mandler og mørk chokolade}

IMG_1513

{Får mig en lækker iskaffe..}

IMG_1514

{Spiser risotto med kylling, champigoner og parmasan til frokost med en veninde}

IMG_1515

{Nyder lækker frozen yogurt i det skønne solskinsvejr!}

En ting er  hvert fald helt sikkert og det er at jeg nyder det liv jeg lever her i Australien. Det er sådan en dejlig følelse jeg render rundt med i maven. Er evig taknemmelig for at jeg har denne mulighed og at jeg har taget den. Bliver rig på så mange gode og vilde oplevelser, møder en masse nye og fantastiske mennesker, får indsigt i en anden kultur og får en pause fra hverdagen som studerende i Danmark. Helt fantastisk! Jeg føler mig så heldig og så priviligeret for tiden – og det er så skønt! En helt anden livsglæde og energi jeg har her nu hvor lektier og skole ikke er det der fylder mest.

Ingen tvivl om, at jeg da skal tilbage på skolebænken igen og have mig en god uddannelse. Har nok bare lige brug for et pusterum først og tid til at tænke over hvad jeg gerne vil med mit liv. Der er så uendelig mange forskellige muligheder og jeg er så bange for at vælge forkert.. Så må sætte hjernen i blød og forsøge at finde min passion i livet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weakness - Frozen yogurt!