Himmelsk skinketærte

Kakaokage med hindbær – sund og lækker!

IMG_9816

Min værtsmor og jeg elsker at bage og prøve nye spændende opskrifter. Det er altid super hyggeligt og sjovt at prøve noget andet end det sædvanelige.. Hun fandt en opskrift på en lækker kage med kakao og hindbær uden almindelig mel, sukker og æg –  den måtte vi da prøve!

Kakaokage med hindbær: (4-6 personer)

  • 1 dåse kokosmælk (stå i køleskabet i et par timer før brug)
  • 2 spsk. gyldensirup
  • ½ – 1 dl kakaopulver
  • 2,5 dl majsmel
  • 2 bananer
  • 1- 1 ½ dl frosne hindbær

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Kom kokosmælken i en skål og miks den til en cremet konsistens. Tilføj sirup og miks godt igen. Herefter tilføjes kakao og majsmel og det piskes i et par minutter. De to bananer moses og tilføjes til dejen. I en smurt form fordeles halvdelen af dejen. De frosne hindbær kommes ovenpå. Den resterende dej fordeles over hindbærene. Kagen bages i ovnen i 25-30 minutter. Den kan både nydes lun med en klat skyr/creme fraise til eller kold.

IMG_1601 IMG_9817 IMG_9814Den er rigtig lækker og har en god smag af chokolade. Næste gang vi laver den vil vi komme nogle hakkede nødder og hakket chokolade i, for at gøre den mere crunchy!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Himmelsk skinketærte