Kakaokage med hindbær – sund og lækker!
Min værtsmor og jeg elsker at bage og prøve nye spændende opskrifter. Det er altid super hyggeligt og sjovt at prøve noget andet end det sædvanelige.. Hun fandt en opskrift på en lækker kage med kakao og hindbær uden almindelig mel, sukker og æg – den måtte vi da prøve!
Kakaokage med hindbær: (4-6 personer)
- 1 dåse kokosmælk (stå i køleskabet i et par timer før brug)
- 2 spsk. gyldensirup
- ½ – 1 dl kakaopulver
- 2,5 dl majsmel
- 2 bananer
- 1- 1 ½ dl frosne hindbær
Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Kom kokosmælken i en skål og miks den til en cremet konsistens. Tilføj sirup og miks godt igen. Herefter tilføjes kakao og majsmel og det piskes i et par minutter. De to bananer moses og tilføjes til dejen. I en smurt form fordeles halvdelen af dejen. De frosne hindbær kommes ovenpå. Den resterende dej fordeles over hindbærene. Kagen bages i ovnen i 25-30 minutter. Den kan både nydes lun med en klat skyr/creme fraise til eller kold.
Den er rigtig lækker og har en god smag af chokolade. Næste gang vi laver den vil vi komme nogle hakkede nødder og hakket chokolade i, for at gøre den mere crunchy!
Ingen kommentarer endnu