Healthy and yummy cookies!

I did some shopping!

IMG_9907Jeg ved det godt mor – du mener ikke, at jeg har brug for mere tøj, men jeg kunne simpelthen ikke lade være. Der er så mange lækre butikker hernede, som alle sammen har en masse lækre ting – nogle dyre, nogle billige og nogle til en fornuftig og fair pris. Det er selvfølgelig de fair priser jeg for det meste går efter. Inden jeg mødtes med nogle af mine veninder i går aftes, shoppede jeg et par timer i Canberra Center.

Jeg var selvfølgelig inde i Zara, da jeg for en gangs skyld havde god tid og derfor kunne kigge hele butikken grundigt igennem. Jeg havde 10 ting med ind i prøverummet og kom ud af butikken med 4 ting i min pose… Så mange fine ting de har for tiden synes jeg!

En butik ved navn Seed, synes jeg så spændende ud, så der skulle jeg da selvfølgelig ind. En butik med en masse forskellige og lækre ting i forskellige prisklasser. Ud af 3 ting i prøve rummet kom jeg ud af butikken med 2 ting i min pose :-)

IMG_9909 IMG_9906

T-shirt fra Zara, Skirt fra Zara, Sko fra SeedIMG_9897 IMG_9892

Kjole fra Seed, Støvler fra Windsorsmith

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Healthy and yummy cookies!