Vitaminbombe!

For et år siden: Sommerhus, min første bil og fik page

For et år siden i septembermåned skete en masse spændende ting for mig. Det er rart at se tilbage på hvad man lavede den gang og hvordan man var dengang sammenlignet med nu. Det er helt andre ting jeg foretager mig for tiden og på et helt andet sted i verden. For et år siden var jeg lige begyndt i 3.g på gymnasiet, købte min første bil, blev overtalt til page af mine nye frisør og tilbragte en weekend i sommerhus med en masse skønne venner og veninder fra min klasse. For ikke at glemme det spiste jeg den gang også en masse pandekager.. Mums! Helt bestemt en masse gode ting at se tilbage på :-)

IMG_5315

 {For et år siden spiste jeg lækre pandekager med bananer, peanutbutter og hindbærpure}

IMG_5305

.. Spiste endnu flere lækre pandekager – hermed skyrcreme, mørkchokolade og mandler

IMG_5294

… Spiste lækker sushi med nogle stykker fra klassen til skolens fødselsdag.

IMG_5289

… Fik en page ved in frisør, som jeg faktisk er/var meget glad for!

IMG_6767

… Lavede hjemmelavede karameller og pakkede dem fint ind.

IMG_5235

… Købte min egen bil – denne flotte og skønne polo, som desværre ikke er min længere.

IMG_6756

… Spiste en masse hjemmelavet pesto!
IMG_6613

… Hyggede i sommerhus med en masse skønne venner – her til pasta med kødsovs :-)

IMG_6771

… Spiste lækker granola med blåbær!

Håber at september i år bliver mindst lige så god! :D

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vitaminbombe!