For et år siden: lækker morgenmad, Københavnertur og hindbærtærte

Todays outfit

Har i dag brugt en masse tid på at pakke, pakke og bare pakke… Fik heldigvis også tid til at hygge med morgenmad og frokost ved mine bedsteforældre, ordne forskellige ting inden min afrejse, en tur til frisøren og hygge med en sød veninde på café. Det er i morgen min mor og bror flytter. Jeg er glad for at kunne nå at være der i et par dage inden det er min tur til at rejse. Det hele kommer lige pludselig tæt på nu – mindre end 4 dage til min afrejse til Australien. Er SÅ spændt på det hele!

Dagens outfit er præget af, at det meste af mit tøj enten ligger pakket ned i min kuffert eller i kasser, som skal opmagasineres mens jeg er væk, så måtte tage noget af det der var tilbage :-)

IMG_8846

IMG_8850

IMG_8848

Bukser fra Zara, Top fra H&M, Blazer fra H&M, Halskæde fra Jane Kønig, Sko fra New Balance.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For et år siden: lækker morgenmad, Københavnertur og hindbærtærte