Få timer tilbage

Sorry about the silence

 

IMG_0948Det er efterhånden et par dage siden der sidst er sket noget her på bloggen. Det skyldes min lange og forvirrende rejse fra Danmark til Australien. Har godt ventet en lang rejse, men hold da op det er kedeligt bare at sidde i et fly i SÅ mange timer… Der er selvfølgelig en masse gode film og serier at se, samt spil og andet at tage sig til, men når man har set et par film og spillet et par spil – ja så gider jeg i hvert fald ikke mere. Ikke at kunne sove ordentlig eller have et privatliv udover de få gange man går på toilettet er da forfærdeligt.

Så da jeg endelig var fremme var det et kæmpe lettelse. Frisk luft, et ordentlig måltid, privatliv og en ordentlig seng at sove i! Det har aldrig føles bedre ;-)

Nå! nok brok om min flyvetur… Nu er jeg her endelig i Canberra i Australien og jeg elsker det. Familien jeg bor ved er så søde og betænksomme og jeg nyder at bo ved dem. For ikke at tale om deres børn – så søde, skønne og smukke. Vi kommer alle sammen godt ud at det med hinanden. Jeg har fået mit eget værelse med eget badeværelse, så det er lækkert. Stort skab til alt mit tøj og en dejlig stor seng. Bedre bliver det virkelig ikke!

Har være rundt for at udforske området en smule og det hele er så smukt, anderledes og skønt. Jeg skal dog lige vænne mig til at de her kører i modsat side – heldigvis ikke blevet kørt ned endnu ;-)

Tæt på hvor jeg bor er der et område med en masse buktikker, caféer og andet, som jeg kommer til at benytte mig af ofte. De har heldigvis også et fitnesscenter i området, som jeg nu er meldt ind i. Et fitnesscenter kun for kvinder – den var ny :-)

 

Morgenmaden i Dubai kl. 5.30 bestod for mit vedkommende at lidt kold vand og en crossaint.

Morgenmaden i Dubai kl. 5.30 bestod for mit vedkommende at lidt kold vand og en crossaint.

Daniel, som jeg fløj med fra Hamborg til Dubai :-)

Daniel, som jeg fløj med fra Hamborg til Dubai :-)

Fik den lækreste velkomstgave af familien da jeg ankom. Parfume, chokolade,

Fik den lækreste velkomstgave af familien da jeg ankom. Parfume, chokolade,

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få timer tilbage