Buksedragt og nyt hus

Få timer tilbage

Så er der ikke længe til mere før min mor, far og jeg kører mod Hamborg, så jeg kan komme på flyet til Australien. Jeg har lige et par mellemlandinger inden jeg er i Canberra. Skal mellemlande i Dubai og Melbourne. Det er en lang flyvetur, som bare skal overstås. Har heldigvis lidt læsestof og en masse musik som underholdning, og mon ikke de viser lidt gode film undervejs ;-) Nu kan jeg snart ikke vente mere med at komme derned – det hele er så spændende og stort for mig. Fik sagt farvel til det meste af familien i løbet af weekenden, så det er klaret.

IMG_0888

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Buksedragt og nyt hus