This month - August

Den lille sorte

IMG_8506

Kjole fra H&M, Ur fra Daniel Wellington, Sandaler fra Ilse Jacobsen, Tasken er Second Hand, Blazer fra Zara.

Har i dag brugt min dag på en masse forskellige små gøremål. Fik her til morgen snakket med min au pair familie og de sidste praktiske ting inden min afrejse. Der blev selvfølgelig også tid til hyggesnak og sjov. For hver dag der går glæder jeg mig efterhånden mere og mere, men samtidig synes jeg også nervøsiteten begynder at gøre sig bemærket… Det hele er så spændende og så stort for lille mig. Hvad hvis det nu ikke er mig? … Men selvfølgelig er det det! Jeg får en kæmpe oplevelse, møder en masse nye og søde mennesker og får et indblik i en ny og anderledes kultur. Bedre bliver det nok ikke!

Herefter bød dagen på frokost ved mine bedsteforældre, som havde stillet an med det lækreste frokostbord med alt godt. ÅHH det var lækkert altså. Lige hvad jeg kunne spise :-)

Turen gik herefter til Sønderborg, hvor jeg skulle have købt lidt forskellige ting – fødselsdagsgave til min fantastiske mor, kuffert til min håndbagage (og den er LYSERØD) ;-) og lidt andre småting.

Afsluttede min dag med en tur på café med min mor. Vi spiste lækre tun- og kyllingesandwich og nød hinandens selskab i det dejlige vejr.

IMG_8505 IMG_8512 IMG_8513 IMG_8515

IMG_8510

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This month - August