Tid til cirkus

Chocolate pancakes for breakfast

IMG_8824

Her til morgen besluttede jeg, at jeg ville lave en lækker morgenmad og nyde min fridag i sengen. Det blev til chokolade pandekager med havregryn og banan. De er super lette at lave, og smager lækkert med frisk frugt til.

For tiden foregår er der så mange der går højt op i, at den mad de spiser kun er sund og uden for mange kalorier, fyldt med proteiner og så videre. Jeg forsøger selv at spise så sundt så muligt, men uanset hvad kan jeg ikke undgå/leve uden min chokolade og alle de andre søde sager. Jeg ser intet galt i at spise usundt en gang imellem så længe man gør det med måde.

Jeg har en (mange) søde tænder, så for mig er det helt umuligt at holde mig 100% fra slik og søde sager! Ikke fordi jeg har tænkt mig at gøre det, men stor respekt til dem der kan gør det. Synes bare det er vigtigt, at man lever livet og nyder glæderne i det, så hvorfor holde sig helt fra ting man kan lide? Det er helt bestemt op til den enkelte at beslutte –  det undre mig bare at nogen kan være så viljestærke på det punkt ;-)

Opskriften er til 1-2 personer:

  • 1 æg
  • 2 dl mælk
  • 1 tsk vaniljesukker
  • ½ dl havregryn
  • 1 håndfuld små chokoladeknapper
  • 1 most banan
  • ½-1 dl. mel

Alle ingredienserne mikses godt sammen med et piskeris til det hele er rørt godt sammen. Det er vigtigt at konsistensen er ensartet. Pandekagerne steges på panden med lidt smør i nogle minutter på hver side. Det er op til den enkelte om man vil lave en stor pandekage eller nogle små pandekager. Jeg lavede, så jeg kunne have 3 på panden af gangen. De skal have et fin gylden farve. Pandekagerne kan spises med frisk skåret frugt eller skyr rørt med bær eller vanilje fra en vaniljestang.

IMG_8823 IMG_8825 IMG_8828 IMG_8829

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til cirkus