At savne sin bedste veninde

Buksedragt og nyt hus

IMG_8990

Denne weekend har stået på flytning for min mor ud i hendes nye hus. Vi flyttede fra en lejlighed på 2. sal uden have eller altan til en hus i stueetage med have og terrasse – Så lækkert! Noget af en omvæltning vi lige skal vænne os til. Godt nok kommer jeg kun til at bo her et par dage, da jeg rejser i morgen. Efter en fredag og lørdag fyldt med flytning og udpakning havde min mor, bror og jeg aftalt at afslutte vores lørdag aften på café med lidt lækker mad og godt at drikke. Til denne anledning havde jeg dette outfit på. En buksedragt, som er købt en gang sidste år, min elskede Havaianas og min clutch fra Adax.

IMG_9001

Buksedragt fra Only, Klipklapper fra Havaianas, Clutch fra Adax.

IMG_8989 IMG_9002

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At savne sin bedste veninde