Love Tag

Out for a run

Jeg nyder at træne – om det så er på et af de mange hold i fitness eller en lækker løbetur i godt vejr langs vandet er op til den enkelte dag.

Her til aften blev det til en løbetur i det skønne vejr. På grund af de høje temperaturer ventede jeg til solen var ved at gå ned. Så lækkert og skønt med en løbetur – det giver så meget ekstra energi.

IMG_8267

Nike er et af mine fortrukne mærker inden for sportstøj – ikke fordi jeg ikke bruger andet, fordi det gør jeg skam, men synes bare det er så lækkert at have på! Her ud over kan jeg simpelthen ikke løbe uden god musik… Det er bare ikke muligt for mig. Jo bedre musik (gerne noget jeg kan synge med på) jo bedre løber jeg og jo hurtigere. Musikken giver ligesom lidt den der ekstra energi der skal til for at løbe lidt hurtigere og længere.

IMG_8260 IMG_8263 IMG_8264

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love Tag