Homemade granola

It’s finally friday!

Jeg er en af de slags mennesker der bare elsker fredag. Det er uanset om jeg alligevel har haft ferie fra om mandagen eller om jeg skal arbejde hele weekenden, så er fredag en helt fantastisk dag. I min verden er den desserten for resten af ugen. Ja – jeg elsker også dessert! I min verden burde man spise desserten først, da det ville være brandærgerligt hvis ikke der var plads til den efter hovedretten… Men tror desværre ikke det er alle der har det sådan, så må nok bøje mig og vente med det bedste til sidst og håbe det er plads i maven (Der er altid plads til dessert!).

Der findes mange forskellige typer mennesker og der er derfor også stor forskel på hvad man bliver glad af og hvad der kan ændre ens humør. Jeg er af den type der bliver påvirket et vejret – solskinsvejr kan gøre mig i godt humør uanset hvad dagen ellers byder på, mens gråvejr og regnvejr kan gøre mig i dårligt humør. Det virker lidt underligt at lade sig påvirket så meget af vejret, men sådan er jeg altså.. og det tror jeg både min familie og mine veninder kan skrive under på.

I dag er jeg så heldig at det både er fredag (min yndlings dag i ugen) og vejret har været helt fantastisk med solskin og høje temperaturer, som har gjort det muligt at tilbringe dagen i bikini sammen med mine bedsteforældre i deres skønne have.

Nedenfor ses nogle billeder, som alle kan få mig i godt humør. Tanken om en stor lækker is en varm sommerdag, solen på himlen, en smuk solnedgang, en flaske god hvidvin med en dejlig veninde, sommerkage og iskaffe. Man kan da ikke andet end at smile ved at se på billederne.

IMG_1032 IMG_0960 IMG_0987

IMG_4558 IMG_4574 IMG_4703 IMG_5964 IMG_5983 IMG_4915

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Homemade granola